10 Ağustos 2008 Pazar

TRAKYA MACERASININ SONU

Bu sene arıları Trakyaya bir götürdüm, bir daha gidemedim. Sizlerinde bildiği gibi Yüksek Lisans hedefim vardı. Sınav hazırlığı, başvurular, kayıtlar, Yabancı Dil Sınav hazırlığı birde amirimin iki sefer izne çıkması o izinli olunca iş başında olma gerekliliğim bir türlü arıların başına gitme imkanım olmadı.

Allah razı olsun Babamlar ve bizim çocuklar işi devam ettirdiler.Arıların bakımını sağımını yaptılar.

Bu akşamda arılar hazırlanıp Trakyadan kamyona sarıldı ve yeni yerlerine yerleştirildi. Arıları mısır ve yoncanın bol olduğu bir yere indirdiler.

Tabi ben yine gidemedim. Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri Bölümüne girmeyi başardım. Allah izin verirse Din Eğitimi alanında Yüksek Lisans yapacağım. Ülkemizin Din Eğitimi Uzmanları konusunda çok sıkıntısı var. İnşaallah bu bölümü bitirip ülkemiz ve gençliğine bir şeyler verebiliriz. Hedefim bu yönde. 15 Ağustosta Dil Sınavı yapılacağından arıları taşımaya gidemedik.

Bizim oğlan çok işe yarıyor. Artık büyüdü arıları sarıp Gönen' e getirdiler.

Artık kışlık bakım zamanı. Geçen hafta bal çekildikten sonra hemen Perizin verildi. Haftaya fazla petekler toplanıp şerbete geçilecek.